Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΤΙ EBOOK ΘΕΛΕΤΕ!

ΒΗΜΑ 1ο

 ΚΑΝΤΕ ''LIKE'' ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ...

ΒΗΜΑ 2ο

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΜΕ ΤΟ MAIL ΣΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ  ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ*  (π.χ. FOOD PROCCESSING, DAIRY FOODS κλπ...) ! ! !

ΒΗΜΑ 3ο

ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΕΧΟΥΝ ΤΑ MAIL**, ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ E-BOOKS ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ !


ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ
  • Food Engineering
  • Food Freezing
  • Food Microbiology
  • Food Packaging
  • Food Safety
  • Dairy Foods

*Όλα τα Ebooks είναι στην αγγλική γλώσσα.
**Απαραίτητη προϋπόθεση πρώτα είναι να κάνετε like στην ομάδα E-FOODS και μετά θα σταλούν τα βιβλία. Αυτό γίνεται, για να διαδώσουμε όλοι μαζί την γνώση και να βοηθήσουμε την συνέχεια του E-FOODS.

Με εκτίμηση,

Ε-FOODS team

Share The Knowledge!

26 σχόλια:

Nik jun είπε...

all the books please…Share the knowledge...

GSP είπε...

I need your mail my friend

Sofieee είπε...

Μόλις έγινα μέλος του blog!
Ένα μεγάλο μπράβο για τα υπέροχα άρθρα! :)

Θα μπορούσατε να μου στείλετε κάποιο e-book για την επεξεργασία τροφίμων;
Το mail μου είναι sofieee_sar@hotmail.com

Ευχαριστώ! :)

GSP είπε...

Ερχονται sofieee!!Να είσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

osa perissotera mporeite pou na exoun sxesi me texnologia trofimon...euxaristo...presidentgada@hotmail.com

GSP είπε...

Εγινε, θα στειλω ενα ποτ πουρι.Απλά θα ήταν πιο πρακτικό αν ζητούσες κατι πιο συγκεκριμένο!Για κοίτα τα mail σου...!!

chara είπε...

Κι εγώ δε θα 'λεγα όχι αν μου τα έστελνες όλα! Ευχαριστώ προκαταβολικά!! xara_gounaropoulou@hotmail.com

GSP είπε...

Θα κάνω οτι μπορώ Χαρά!check your mail!!

filiw moraiti είπε...

γεια σας...θα μποροθσατε ν μου στειλετε καποιο ε-βοοκ για αναλυση τροφιμων ή οτι υπαρχει με τεχνολογια τροφιμων..
σασ ευχαριστω!!!!!!!!!!!!


filiw_moraiti@hotmail.com

GSP είπε...

φιλιώ θα στα ετοιμάσει η ομάδα του E-Foods και θα τα έχεις στο mail σου.Απλά αν μπορείς να γίνεις και μέλος στο blog!Εκεί που λέει να παρακολουθήσεις το ιστολόγιο!Ευχαριστω πολύ..

jny είπε...

Μπράβο παιδιά! Πολύ ενδιαφέρον μπλοκ και χρήσιμο! Σαν φοιτήτρια και εγώ θα ήθελα κάποια σχετικά βιβλία για την επεξεργασία τροφίμων, θερμική επεξεργασία, ξήρανση, ψυχρομετρία.. και εάν μπορείτε κάτι σχετικό με τα συντηριτικά τροφίμων και τις χρωστικές! Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!!
Το mail μου είναι jennygnkd@gmail.com

GSP είπε...

Ευχαριστούμε jenny!!Τώρα, για κοίτα τα mail σου κι εσύ!

zoi είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το blog σας!! Συγχαρητήρια!!
θα ήθελα ενα e-book για επεξεργασία τροφίμων
Ευχαριστώωω!

www.zoi552@hotmail.com

filiw moraiti είπε...

ok....euxaristw polu!!!!!!!!!!

GSP είπε...

zoi ευχαριστούμε για τα καλά σου λογια!You've got mail! ;)

GSP είπε...

filiw αν υπάρχει κάποια απορία και μπορώ να στη λύσω ευχαρίστως να το κάνω!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέραααααααααααααααααα θα μπορούσατε να μου στείλετε κάτι σχετικό με επεξεργασία τροφίμων?
Eυχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
nopaki7@gmail.com

zoi είπε...

euxaristwww!!!

GSP είπε...

Ευχαρίστως nopaki7!!Απλά αν θέλεις να γίνεις μέλος στο blog εκεί που λέει να το παρακολουθησεις.Ευχαριστούμε για την στήριξη!ΚΑι θα τα έχεις τα ebooks σου!

dimo είπε...

elektroluv10@hotmail.com Γειά σας αν μπορείτε να μου στείλετε και εμένα όσα e-book έχετε για τεχνολογία τροφίμων...Ευχαριστώ προκαταβολικά.

GSP είπε...

Check your mail dimo!!Ευχαριστούμε που έγινες μέλος!Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!

vas_xe είπε...

θα μπορούσατε να μου στείλετε καποια e-book για την μικροβιολογια τροφιμων;το email μου ειναι vas_xe@yahoo.gr

GSP είπε...

vas_xe check your mail! thank you!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΕΒΟΟΚ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ Food Microbiology
Food Packaging ΚΑΙ
Food Safety. ΣΤΟ ΜΑΙΛ anoyllitsa@yahoo.gr Σας ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το blog σας!!!!Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μου στείλετε όλα τα ebooks, χρειάζονται για τις εργασίες!!!;-)Το mail μου είναι frynif@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

8a i8ela na mou steilete e-book gia tin ximeia trofimwn....kai oti allo exete sxetika me texnologia trofimwn...euxaristw...
antoniasiom@gmail.com