Όπως γνωρίζουμε για να γίνει το νερό πόσιμο και ''ασφαλές'' χρησιμοποιείται το χλώριο. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσο '' ασφαλές'' είναι τελικά το νερό ; Η τοξική επίδραση του χλωρίου έχει ναι μεν καταστροφική επίδραση στους παθογόνους μικροοργανισμόυς , αλλά έχει και μια σειρά αρνητικών επιπτώσεων στον ανθρώπινο οργανισμό . Με επιστημονικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί έγιναν γνωστά τα παρακάτω :
- χλωρίωση των προϊόντων προκαλεί καρκίνο του αίματος
- καρδιακές παθήσεις
- καρκίνος του πρωκτού , του εντέρου , του συκωτιού , του στομάχου
- αναιμία
- αρτηριοσκλήρωση
- υψηλή πίεση του αίματος
- αλλεργικές αντιδράσεις και
- γευστικά και οσφρητικά προβλήματα
(πηγή http://wwwvalentina20.blogspot.com/)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου