Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Απάντηση στο quiz Νο4!

Μικρότερη λιποπεριεκτικότηταέχει η μυζήθρα(11%) μετά ο ανθότυρος(18.5%) και μετά το μανούρι(33.7%). Και τα τρία προϊόντα είναι τυρογάλακτος. Ο ανθότυρος είναι μια μυζήθρα βελτιομένης μορφής με αυξημένη λιποπεριεκτικότητα,και το μανούρι είναι ανθότυρο με 2πλάσια περιεκτικότητα. Ο ανθότυρος και το μανούρι έχουν μεγαλύτερη λιποπεριεκτικότητα γιατί κατά την παρασκευή τους γίνεται προσθήκη γάλατος με ή και χωρίς κρέμα.

Συγχαρητήρια στους ,
-pio
-tzougka
-valentina
-teddy
-valia

Δεν υπάρχουν σχόλια: